Categories
Annonce

Kærligheden blomstrer på nettet

I dag bruger vi internettet til alt. Når vi skal bestille dagligvarer på nettet, tjekke vores bankkonto, slå op i leksikon, vi bruger internettet til lidt af det hele. Men når det kommer til kærligheden, er nettet stadig den fagre, nye verden for mange. Mulighederne er nemlig flere end aldrig før, og det kan være afskrækkende på mange. Her kan du få nogle gode tips og tricks til, hvordan du møder kærligheden fra din telefon eller computer. Læs videre og bliv meget klogere.  

Tiderne forandrer sig. I 90’erne og 80’erne mødte vi hinanden på diskotekerne, i skolen eller på arbejdspladsen. Går du længere tilbage, så var der mange, der indsatte en kontaktannonce i avisen, eller også tog de til bal. Og så var der dengang, hvor vi kiggede over mod nabogården eller nede i gadekæret, når vi ledte efter kærligheden. 

Sådan er det ikke i dag. Internettet har åbnet hele verden op for os, og hvad vi finder, skal vi få. Også når det kommer til kærligheden. Dating.dk er en hjemmeside, hvor du kan teste mulighederne for at møde nogen vi internettet. I det hele taget findes der gratis dating over alt. Der er masser af hjemmesider, hvor du kan oprette en profil kvit og frit og tjekke profilerne ud. Så skal du bare betale for forskellige features som breve eller lignende. Men det starter altid med en gratis profil.  

Tips til at møde folk fra nettet 

Når du skal mødes kærligheden på nettet, så husk på, at det er mennesker, vi har med at gøre. Det er hverken produkter eller forbrugsgenstande, der kan smides ud bagefter. Så hav respekten i behold, når du skriver med folk fra nettet, så har de også respekt for dig. 

Vær tålmodig 

Du finder ikke kærligheden fra dag 1, og du kan ikke presse den ned over andre heller. Tag det med ro, og se, hvad der sker. Ingen bryder sig om, hvis den anden er for utålmodig, og så skræmmer de let hinanden væk. 

Bare skriv 

Der er ingen grund til at være bange for afvisningerne, dem er der masser af i livet. Så hvis du er nysgerrig, så tag kontakt. Tænk ikke for meget over det, du skriver, men udvis nysgerrighed og interesse. Så får du den ofte igen. 

Husk retstavning 

Det er ikke alle, der kan se gennem fingre med nutids-r og manglende komma. Læs derfor din besked igennem igen, inden du sender. Det er god stil. Hvis du generelt har svært ved at stave, så gør opmærksom på det, så den anden ikke tænker, du er ligeglad. Sproget er et af de vigtigste redskaber, du har. 

Stol på din mavefornemmelse 

Hvis din mave siger nej, så gør du det nok også. Lad være med at kæmpe for meget med dig selv. Hvis du er i tvivl, så er du ikke tvivl. Husk på det.