Categories
Annonce

Fordele med online lån

Der er flere fordele ved at tage et online lån, hvis du gør det under de helt rigtige omstændigheder. Her kan du læse mere om, hvordan du kan tage online lån på en ansvarlig måde, og nyde af de fordele det indebærer.

Gunstigere lån

De seneste år, er det blevet gunstigere at tage et lån online. Online lån har fået et, måske ufortjent, dårligt ry, fordi det tidligere har været ekstremt dyrt at tage et lån online. Nu er der kommet en del politiske reguleringer i spil, som har gjort de tryggere for dig at låne online, og nemmere at fortryde. Der er blandt andet kommet en fortrydelsesret på online lån, som gør at du kan fortryde inden 14 dage, lige som med alle andre forbrugervarer, hvis du alligevel ikke vil tage det lån du har fået godkendt.

Det kan være en sikkerhed for dig som forbruger, så du ikke føler du er blevet fanget i en aftale, som du har fortrudt lige efter. Generelt set, så er det en gode at måske tænke sig om en ekstra gang, inden man låner penge online.

Men i det hele taget er det blevet gunstigere, fordi der nu findes regler omkring og loft på, hvor høje renter og gebyrer der må være på forbrugslån. Større konkurrence, har også ført til at det er blevet billigere at låne penge online. Det er gode nyheder for dig som forbruger!

Lån uden sikkerhed

Forbrugslån og kvik låner såkaldte lån uden sikkerhed, så det vil sige, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån i form af værdigenstande. Den største fordel for dig, er at du ikke behøver at fortælle nogen, hvad du skal bruge dit lån til. Du kan med andre ord bruge de penge lige som du har lyst. Ulempen kan dog være, at det tit er en lille smule dyrere at låne penge online uden sikkerhed.

En anden klar fordel med online lån, er at det er nemt. Det er lån der er tilgængelige lige når du har brug for det, og hvis du signerer låneaftalen med NemID, så er det som regel også sikkert. Der er heldigvis rigeligt med muligheder for, at sammenligne flere lån online, så man tydeligt kan se, hvilket lån der er det bedste.