Categories
Annonce

Sådan passer du på dit træværk uden at belaste miljøet

Sommeren nærmer sig, og dagene bliver længere og varmere. Efterhånden som lyset og solen bliver mere tilstedeværende, får vi mere lyst til at opholde os udenfor. Vi rykker måltiderne ud på terrassen, og hyggestunderne bliver tilbragt i haven. Men måske forstyrres disse rare øjeblikke af et træværk, der skriger på at få en omgang. Det kan heldigvis klares både hurtigt, billigt og miljøvenligt med SiOO:X Træbeskyttelse. 

Vi kan ikke komme udenom, at træværk skal behandles for at kunne modstå vind og vejr, og det danske vejrs uforudsigelighed kan være en barsk omgang for træet. Uanset om du har en træterrasse, et træstakit eller måske et helt træhus, skal det beskyttes for at forblive pænt i mange år. 

Ofte bruges olie eller maling til at behandle træværk, men det er tidskrævende og kalder på jævnlig vedligeholdelse. Derudover indeholder det som regel stoffer, som ikke er specielt miljøvenlige. Specielt i forhold til miljøet skiller SiOO:X Træbeskyttelse sig ud. Det er nemlig baseret på kisel og kalium, som begge er naturlige mineraler, der allerede findes i naturen og hos os mennesker.  

Kislen trænger ned i træet og skaber en fysisk barriere, som holder svampe, alger og lignende ude af træet. Kalium hjælper kislen med at trænge endnu bedre ned i træet, og med denne imprægnering bliver træet smuds- og vandafvisende. 

Spar tid og penge med SiOO:X Træbeskyttelse 

SiOO:X træbeskyttelse kræver ikke konstant vedligeholdelse. Når først træet er behandlet én gang, holder det op til 15 år, og du vil derfor i de år både spare tid og penge på træbeskyttelse. Samtidig sørger SiOO:X for, at træet hurtigt får den naturlige grå farve, som alt træ med tiden får. Find sioo træbeskyttelse hos Nicetapet og få et træværk, der holder sig pænt og vedligeholdelsesfrit i mange år.