Categories
Annonce

Guide: Sådan handler du med nye kryptovalutaer

I dag bliver investeringen mere og mere udbredt. Flere gængse mennesker har fået øjnene op for de mange muligheder, som de rette investeringer kan give dem. Når du vælger at investere dine penge, lader du din formue vokse, uden at du selv skal foretage dig noget. 

Hvis du i stedet lader dine penge blive stående på din konto, risikerer du, at formuen svinder ind grundet negative renter. Hvis ikke de negative renter spiser din formue, vil inflationen gøre det. Derfor er der altså al grund i verden til at investere. Hvis du gerne vil investere i kryptovaluta, bør du overveje Binance. Klik her for at læse mere.

Er kryptovaluta den rette investering for dig?

Før du kaster dig ud i en investering i kryptovaluta, bør du først overveje, om investeringen er den rette for dig. Markedet for kryptovaluta er stadig meget ukendt, derfor anses en investering i kryptovaluta også som en højrisiko-investering. 

Derfor skal du først sikre dig, at det overhovedet er den slags investering, som du vil foretage. Men en høj risikoinvestering har du mulighed for en stor gevinst, men du har også risiko for et stort tab. Derfor er det virkelig vigtigt, at du ikke investerer penge, som du skal bruge.

Derfor bør du vælge Binance som handelsplatform

Der findes et hav af handelsplatforme på markedet. Hvis du gerne vil investere i kryptovaluta, er det en stor fordel at vælge Binance. På denne platform har du nemlig mulighed for at handle med de mere ukendte kryptovalutaer, som endnu ikke er steget meget i værdi.  Det giver dig med andre ord mulighed for at komme med på den næste kryptovalutabølge. 

Binance kræver kryptovaluta

Hvis du gerne vil handle på Binance, kræver det, at du i forvejen ejer kryptovaluta. På grund af bureaukrati kan du nemlig kun handle med kryptovaluta på Binance. Hvis du ikke ejer kryptovaluta, skal du først erhverve dig noget. 

Historien bag Binance

Binance startede i 2017. Platformen blev etableret af en kinesisk udvikler, der på daværende tidspunkt befandt sig i Hong Kong. Dog fandt han hurtigt ud af, at Japan var et mere progressivt land inden for handel med kryptovaluta. Derfor flyttede Binance hurtigt til Japan efter opstarten.

En platform med lave gebyrer

En stor fordel ved platformen er, at du ikke skal betale særligt høje gebyrer, når du handler derinde. Hvis du gerne vil købe en ny valuta, koster det kun 0,1% i gebyr.