Categories
Annonce

Rens ud i din krop med en sund detox kur

Der ophober sig mange giftstoffer og andre overskudsstoffer i kroppen i løbet af dagen. Man kan opleve problemer med tarmsystemet og fordøjelsen, eller man kan få koncentrationsbesvær på jobbet og i familien. Det kan være fordi der sidder ophobninger af affaldsstoffer i de kanaler man skal bruge for at alt i kroppen og hjerne kan cirkulere optimalt. Hvis man gerne vil leve sundt og holde sin krop ren og frisk, så kan en detox-kur være et af midlerne til at få bedre helse. 

Man kan tage en udrensningskur 3 dage, hvis man virkelig vil rense igennem og optimere sin krop. Her spiller væske og vitaminer en stor rolle. Man sørger for at drikke masser af væske, eventuelt i form af smoothies, som vil give kroppen et boost af vitaminer, samtidigt med at der renses ud i depoterne. Ud over masser af væske med højt vitaminindhold, så er det også vigtigt, at den faste føde, man indtager har en høj faktor af naturlig sundhed, som hjælper med i udrensningen. 

Kost, der virker 

Under din detox-kur skal du drikke en masse juicer og smoothies, men også spise kost, der kan bestå af kål og linser, kerner, frø og nødder. Spis også gerne bønner og sunde krydderier, som kan have en gavnlig virkning på udrensningen. Alle disse råvarer er gode og har en gunstig effekt på udrensningsprocessen i din krop. Du vil efterhånden opleve en større klarhed og friskhed og få mere overskud til de daglige gøremål. 

Husk din nattesøvn 

Og glem ikke at passe din søvn. Alt for mange sløser med søvnen, selvom netop søvnen er noget af det sundeste vi kan give vores krop. Og det er ikke bare kroppen, der har godt af en god nats søvn. Det mentale helbred forstærkes også, når vi sover.