Generelt

Det kan du lave med dine børn i køkkenet denne sommer

Står sommeren også på sommerferie derhjemme for dig og dine børn? Måske har dig og din partner taget fri på forskellige tidspunkter, så børnene kan være hjemme med en af jer i mest mulig tid ad gangen. Men hvad skal man lige lave sammen med sine børn, når man er alene med dem? Læs med her og bliv inspireret.

Pandekager

Du skal selvfølgelig tage dine børn med dig i køkkenet. Det er nemlig super gavnligt for både dig og dine børn, at dine børn er med dig i køkkenet. Børnene lærer at lave mad og få glæde og færdigheder her, mens du lærer at være tålmodig og at lære fra dig. Her er pandekager en virkelig god opskrift at begynde med, hvis du tager dine børn med i køkkenet. Pandekager er noget, de fleste børn kender til, og så er de også utroligt nemme at lave – både dejen og tilberedningen ter super nemt. Så pandekager er klart en god mulighed for dig, som gerne vil i køkkenet med dine børn.

Bage boller

Udover at lave pandekager, kan det også være rigtig sjovt for dine børn at bage boller med dig. Her skal det gerne være en helt ren bolle med hvedemel, så barnet nemt kan være med til at hælde mel i dejen. Her kan det også være sjovt at dele dejen op i forskellige dele, hvorefter du hjælper børnene med at tilføje farve til de forskellige dele af dejen. Så skal det bare blandet sammen og dejen skal deles op i boller. Så bliver bolledejen nemlig til boller i mange forskellige farver. Det vil klart være noget, barnet vil elske. Tricket med farverne kan du selvfølgelig også gøre med din dej til pandekager, så I kan få dem i forskellige farver.