Generelt

Sådan sparer du penge til festivallen

Sæsonen rammer os hvert år. Når sommermånederne begynder at indtage sine faste pladser, så forvandler øde og ryddede marker sig til et ekstatisk drømmeland, hvor glade folk overnatter i telte, hygger sig og hører fantastisk live musik. Hvis du er en rigtig musikentusiast, så vil du kunne nikke genkendende til, at der sjældent er tid eller penge til at besøge alle landets festivaller. Måske kan der alligevel findes en løsning, der er behjælpelig til, at du ikke skal vælge imellem to enestående musikprogrammer. Og hvis der ikke er, så er det nok løsningen på et andet problem.

Ét klik fra friheden

Til musikfestivaller hører der sig også gode drikkevarer. Her kan du med fordel tage turen hen over den tyske grænse, hvor du foretage dig det helt store indkøb af både alkohol, snacks og mad til årets højdepunkter af en fest. Som om det ikke var nok, at du kunne lave besparelser på indkøbet i Tyskland, så er udbuddet og udvalget også større. Har du ikke en tysk grænsebutik indenfor en fornuftig køreafstand, så kan du med god samvittighed klare din shopping online. Besparelserne ligger også i tiden, når du ordner det hele hjemmefra. Alt det kræver, det er blot ét klik ind på internettet. Det hårde arbejde gemmer sig i, at du stadig selv skal klare udvælgelsen og betalingen. Herefter er det helt op til dig selv, om du ønsker at hente det selv eller få det leveret til din hoveddør. Tilbuddene strømmer ind, og der er helt sikkert spandevis af besparelser, du kan gøre dig på flere aspekter. Spring køen over og undgå lange ventetider på motorvejen ved at shoppe online. Det har aldrig været nemmere, og måske kan du befinde dig på mere end én festival næste gang.

Øv dig på turen

Er du frisk nok til at tage turen over den tyske grænse selv? Så kan du med lethed øve dig på numrene fra dine yndlingskunstnere, som du skal lytte til senere på sommeren. Invitér hellere en ven eller to med, og så lader I bare bilens anlæg og stemmebåndende gøre resten af arbejdet. Før I ved af det, så har i tilbagelagt flere kilometre og mestret sangteksterne til alt musik fra Billie Eilish, Gorillaz, Travis Scott eller Foo Fighters. Det behøves ikke at være en kedeligt ting at klargøre årets helt store begivenheder. Det handler blot om, at du finder de nemmeste, hurtigste og bedste muligheder, der passer helt til dig.