EventsGenerelt

Sommerfesterne kan være på vej

Det forgangne år har været ekstremt hårdt, hvis man hører til dem der er glade for en god fest med dejligt samvær – og hvem er ikke det. Corona og de restriktioner der har ført med sig, har betydet at fester har været umulige. I takt med at vaccinationerne gør deres indtog, og færre og færre bliver smittet, begynder fremtiden at se noget lysere ud. Hvis alt går vel, så er alle, der vil, være vaccineret til sommer, og så begynder samfundet at kunne åbne fuldstændig op. Det betyder også, at igen hvis alt går vel, så er er de store sommer og havefester tilbage til sommer.

Vær ude i god tid

Der er mange, der har hungret efter at holde en god havefest. Hvis du hører til blandt dem, kan det derfor også være en god ide at være ude i god tid med invitationerne. Hvis du er en del af en social omgangskreds, hvor der generelt har været mange fester, så vil der uden tvivl blive rigtig mange til sommer, når landet igen er åbent.

Det kan også være en god ide allerede nu at begynde at købe pynt til havefesten for det er noget der bliver rift om, når festerne først går igang. Det bliver nok ikke som toiletpapir i foråret 2020, men hvis du vil være sikker på at få det du vil have, så vær ude i god tid.

Hvornår skal du holde din fest?

Det er umuligt at sige hvornår restriktionerne er hævet og vi kan samles så mange som vi vil igen. I skrivende stund siger planen, at alle er vaccineret i starten af august. Hvis man vil være sikker på, at restriktionerne er helt væk, kan det altså være en ide at vente til dette. Et god bud herfra er dog, at når vi når frem til juni, så vil forsamlingsloftet være omkring 50, ligesom vi så det sidste sommer. Især hvis festerne holdes udenfor.

Men hvis du vil være helt sikker, så vent til august. Det er typisk også her, at vi har det bedste vejr,