Generelt

Oldschool temafester

”Musik og mad” er ikke bare noget som hører sig bylivet til. I vores hjem nyder vi at dyrke begge dele. Det er luksus at spise godt og nyde lækkert musik på et godt anlæg. Vi vil gerne prøve nye retter, eksperimenterer med ukendte råvarer og lytte til ny og anderledes musik. Meeen….

Vi nyder det ”gamle”

..Nogen gange så vil vi bare have det helt gamle og klassiske. Man kan savne t få boller i karry, lavet på den måde som ens mor plejer – uden dikkedarer og andre gange så vil bare bare høre ens yndlingsnummer, selvom man har hørt det over tusind gange. Det skal måske ikke være på ens lækre B&O anlæg, nej pladespillerene kommer frem og med en nostalgisk knitren kørere pickuppen rundt i rillen, men vi sidder og nyder lyden af vores ungdom.

 

Oldschool Fest.

Skal man virkelig dyrke de nostalgiske, så er der ikke noget bedre end at holde en temafast bundet op på et årstal. Det kunne for eksempel være en skøn 50’er fest med jukebox, pindemadder, strutskørter og jakkesæt og en masse farvestrålende drinks. Det er måske de færreste som lige har en jukebox, men heldigvis kan man leje en forholdsvis billigt (Se mere).

En jukeboks passer til alle fester i årtierne mellem 40 og 80. Skal den have ekstra gas kan man hyre en danselære som kan lærer gæsterne at danse de danse man dansede i det valgte årti. Det kan f.eks. være Jive, disko eller måske endda hiphop.

 

80’er fest

I 80’ere kan man også gå efter at finde en klassisk DJ, som vender plader og måske endda kan ”scratche” lidt. Her kan man serverer hamburgerryg med kartofler, frostbønner og knorr bearnaise. Skal der lidt mere stil over det, så er en roastbeaf med pommefritter også en klassiker fra dette årstal.