Mad

Skab en perfekt aften med god mad og musik

Et stor glas bobler og en lækker middag har aldrig skadet nogen. Der er noget helt særligt ved at spise ude. Selvom man ikke hopper på Michelin-restauranten, er der stadig en fin følelse ved at spise ude. Der er dog heller ingen, der siger, at man skal vælge det dyreste af det dyreste. Det kan dog i mange tilfælde betale sig at vælge en lidt finere restaurant. Her vil dine læber løbe i vand ved første kast på nabobordets mad. Stemning er ligeledes skøn, og der er oftest god service disse steder. Hvor skal du så tage hen?

Oplev både det franske og nordiske køkken i en smagfuld sammenkomst

En restaurant er ikke bare en restaurant. Det kan være en kro, en bistro eller en cafe. Alle tre har en anderledes stemning. På bistroer får man oftest kvalitetsmad af de rette råvarer med et ældre twist. Maden er også typisk af det franske køkken.

Det franske køkken har vokset sig særligt populært – specielt indenfor den finere klasse. Der er nemlig plads til eksperimenterende retter og smagssammensætninger, som overvælder munden på den bedste måde. Det skandinaviske køkken har dog også oppet sig det sidste årti, og er blevet særdeles kendt grundet dets minimalistiske linjer. Hvorfor ikke blande disse to til den lækreste bid mad?

Smut en tur på bistro på Vesterbro, og smag kombinationen af klassisk fransk mad og moderne nordisk mad. Her er råvarerne nøje udvalgt efter den danske sæson, og der bruges kun fritgående danske dyr. Du kan derfor forvente kvalitetsmad i høj klasse med en afslappede stemning.

Sæt prikket over i’et med en god musik

Bistroen ligger tæt på Tivoli i København. Det er dermed oplagt at smutte en tur ind i den fine have til en gåtur eller en tur i en forlystelse. Stedet byder også på mange koncerter, skuespil eller andre opsætninger. Er I både til god musik og god mad, er dette det rette sted for jer. Fyld munden og dernæst ørene med lækkerier til både krop og sjæl.

En god koncert kan være den perfekt afslutning på en dejlig aften. Du kan eksempelvis invitere din partner eller en god ven med til en magisk aften. Det kan også blot gives i gave til jul eller fødselsdag. Det er ligeledes også et oplagt sted at fejre fødselsdagen, årsdagen eller sågar valentinsdag. Du kan endda også invitere familien eller firmaet med på en klassisk dansk julemenu.