Generelt

Det skal du bruge til den hyggelige middag

Belysningen er også med til at skabe en stemning

Skal den hyggelige middag arrangeres for en som du har kær, så er god mad og musik ikke helt nok. Selv om du kan komme langt med den gode stemning med god musik og god mad, så skal lyset også være tilsvarende hyggeligt. Lige som musikken og maden ikke er ligegyldig til middagen, så er belysningen ved spisebordet heller ikke lige gyldigt. Det har faktisk en stor betydning for hele atmosfæren i rummet og er med til at skabe en rolig og hyggelig atmosfære. Derfor skal belysningen også være den helt rette, for at give en ekstra god oplevelse.

Placering og valg af lyskilde

Men hvordan skal man sørge for at belysningen, der hvor man sidder, er hyggelig? Ved spisebroderet har man typisk et en lampe hængene over bordet, så den kan lyse ned på, der hvor man sidder og spiser. Det kan være en fordel at have en lyskilde lige i midten af bordet, som hænger i loftet. I dette tilfælde kan du finde en lampe, som passer godt til dette formål ved at klikke på dette link. Her vil du finde lamper fra Flowerpot, som kan skabe den hyggelige stemning til middagen. Det vil den person, som deltager i middagen også sætte pris på. Når du både har sat musik på, skabt den rette belysning og lavet god mad, så ved personen også at du har gjort noget for at gøre aftenen god.

Hvorfor denne lampe?

Flowerpot lampen er et design ikon, som er tidsløst og som kan passe ind i de flestes hjem. Derfor kan denne lampe være et godt eksempel på hvordan man kan skabe den rigtige belysning, på en stilren måde, uden at prøve for meget. Belysningen vil være afdæmpet, så det føles afslappende, samtidig med at der vil være lys nok til at se, hvad der står på bordet og selvfølgelig lys nok til at kunne se hinanden.