Til forsiden

INDHOLD

Sygdomme og symptomer
Alternative behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic?
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Telefonguiden
Kontakt BioNordic

SØG I BIONORDIC

TILMELD NYHEDSBREVET
 
Hvem er BioNordic?

www.bionordic.dk er et kooperativ af behandlere der har deres baggrund indenfor alternative behandlingsformer. Ved at samle folk med en forskellig baggrund, har vi gjort det muligt at betragte sygdomme og problemer fra de alternative indgangsvinkler, som vi mener måtte være relevant for en patient der står med et problem.

Oplysningerne på Bionordic´s hjemmeside formidles til almindelige mennesker der vil hente oplysninger om sygdom eller andet, samt til professionelle behandlere, læger, fysioterapeuter og andre som måtte søge viden uden for deres eget fagområde til større helhedsforståelse i behandling af sygdomme.

Intet andet sted på internettet findes så meget information om de enkelte sygdomme som her på siden. Vi har samlet et bredt spektre af alternative behandlere som har hver deres indgangsvinkel til behandling af specifikke sygdomme. Disse mennesker vil være med i besvarelsen af spørgsmål samt i videreformidling af ny information inden for deres eget fagområde.

Når man går ind under sygdomme og symptomer vil man under de fleste sygdomme kunne finde en grundkur/kurpakkeløsning til de enkelte sygdomme. Grundkuren er en biomedicinsk forslag til behandling eller reducering af bivirkninger ved specifikke sygdomme. Det er en detaljeret planlægning af en kur med daglig dosering osv. som gør det nemt at anvende. Den kan bestilles i Net-shoppen. I Net-shoppen kan man herudover købe en masse forskellige produkter.

Bionordic er også et sted hvor man kan komme i kontakt med kvalificerede alternative behandlere og hente nyttig information og få svar på spørgsmål. Ved at gå ind under "Spørg naturterapeuterne" kan man blive konsulteret inden for 24 timer. (Prisen er 250,00 pr. konsultation)

Man kan gratis hente en masse oplysninger og gode råd og dermed være en mere aktiv medspiller i bekæmpelsen af forskellige sundhedsproblemer.

Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar direkte eller indirekte for nogen handling, skade eller gene som følge af brug af de råd og oplysninger der er tilgængelige på www.bionordic.dk.

Alle oplysninger og råd bringes som forfattere har ønsket det og der gives ingen garanti for indholdets korrekthed. Bionordic har copyright på alle tekster der findes på siden. Gengivelse og kopiering er forbudt.

Direktør, Per Hansen

Bionordic
De Mezas vej 20 st.th.
8000 Århus C
Tlf.: 20890877
E-mailadresse: bionordic@bionordic.dk

Her på siden har du mulighed for at rette direkte henvendelse til forskellige "eksperter". Bionordic har samlet en række terapeuter med forskellig alternativ baggrund og praktisk erfaring, som kan besvare dine spørgsmål.

1. Akupunktur og heilpraktik

Claus Ingvardsen er uddannet heilpraktiker og akupunktør. Han har Naturmedicinsk klinik på Jernbanegade i Ålborg. Arbejder primært med irisanalyse, akupunktur, homøopati samt ernæringsvejledning. Han holder foredrag om homøopati, irisanalyse (fysisk og psykisk),menneskekundskab og chakra mediciner.

E-mailadresse: heilpraktik@mail1.stofanet.dk

2. Heilpraktik

Mads Wedel Ibsen er uddannet heilpraktiker. Han har egen klinik i Sønderborg, hvor han blandt andet arbejder med irisanalyse, mørkefelt mikroskopi af blod, øreakupunktur, neuralterapi, zoneterapi, homøopati og massage. Holder foredrag om bl.a. heilpraktik, kost- og ernæring, personlig udvikling samt sundhedspolitiske emner; herunder kontroversielle emner som vaccinationer, økologi og gensplejsning. Han er aktiv i borgerrettighedsbevægelsen MayDay.

E-mailadresse: mads@heilpraktikeren.dk

3. Biopati og zoneterapi

Gitte Damgård er uddannet FDZ-zoneterapeut og biopat. Hun har alternativ klinik i Allerød (Bloustrød) Derudover har hun deltaget i kurser i healing og øreakupunktur.

E-mailadresse: Gitte@biozone.dk

4. Kinesiologi og zoneterapi

Schanne Giselle Hansen er uddannet kinesiolog og zoneteraput. Har gennemgået kurser inden for bl.a. ernæring, biopati, psykologi, øreakupunktur, irisanalyse mm. Hun har egen klinik på Amager. Se også hjemmesiden www.klinik-giselle.dk

E-mailadresse: schanne@wanadoo.dk

5. Zoneterapi

Bent Ruthmann er uddannet zoneterapeut. Han er bestyrrelsesmedlem af FDZ. Bent Ruthmann har klinik i Hårlev.

E-mailadresse: brz@post9.tele.dk

6. Bachs blomstermedicn og zoneterapi

Susanne Løfgren er daglig leder af Center for Alternative Sundhedsuddannelser og har uddannet zoneterapeuter siden 1990. Koordinator for Bachterapeutuddannelsen i Danmark og Norge, og underviser i Bachs blomsterremedier. Uddannet Zoneterapeut og Bachterapeut.

E-mailadresse: mail@casu.dk

7. Phytoterapi, zoneterapi og biopati

Birgith Broberg er formand for Foreningen for Praktiserende Phytoterapeuter. Hun er uddannet zoneterapeut, biopat og phytoterapeut. Hun underviser på biopat- og urteskolen.

E-mailadresse: Birgith@tdcadsl.dk

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved