Hvordan bliver man mere bevidst om at få et harmonisk barn? - Jack Yilmaz

Forsiden
Sygdomme og symptomer
Alternativ behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Telfeonguiden
Kontakt BioNordic
  Indlæg ved Jack Yilmaz

  Selvfølgelig er børn de dejligste i hele universet, men nogle af dem bliver svigtet af deres forældre. Det gør, at børnene bliver mere og mere isolerede, og nogle af dem går ud og drikker med gutterne og møder ikke op i skolen. Nogle af dem laver ligefrem kriminalitet. Jeg, som alternativ behandler, har kigget på disse problemer, og er nået frem til, hvad det skyldes.

  Vi vil gerne have harmoniske børn

  Selvfølgelig skal man ikke sammenligne børn med burhøns eller økologiske høns.
  Alligevel kan man ikke lade være med at tænke på noget i den retning, for vores børn har brug for:

  Kærlighed
  Omsorg
  At man lytter til dem
  At man hjælper dem med at få et godt liv
  Tillid

  Hvis de ikke får det, så bliver de alligevel til en slags "burbørn".

  Artiklen fortæller om en "alternativ metode", hvor forældrene får mulighed for at blive bevidste om at danne deres eget nyfødte barn.
  Her taler vi om et liv, som bliver til flere liv. Derfor er det vigtigt for os mennesker at være mere bevidst om være ansvarlige for at føde et liv, som bliver harmonisk i det indre.

  Et harmonisk barn

  Alle mennesker vil selvfølgelig helst have et godt og sundt barn her i livet, men det sker ikke altid lige præcis, som man vil have det. Man bestemmer jo ikke selv, hvilken type barn man får og dog.
  Vi mennesker er jo forskellige både gule, sorte, store og små.
  Alligevel vælger vi hvilken kæreste eller kone, vi vil have, både på det ubevidste og det bevidste plan. Nogen er kræsne, og nogen går meget op i det ideale. Der er også nogen, som slet ikke får kærester, men venner og sexvenner.

  Der er utroligt meget "energi flow" i det ydre nu til dags, og især i den seksuelle verden. Der fødes ca. 6000 børn på et minut rundt om i verden, men der dør ligeså mange på minut, det kaldes "Åndelig trafik og livs trafik".
  Det er ikke kun den seksuelle verden, som betyder noget, men også det almindelige liv, f.eks. familieliv, arbejdsliv og fritidsliv.

  Mennesker udvikler sig på en fysisk måde, men også psykisk. Dog udvikler vi os mere på den fysiske måde. Det gør vi hver sekund hver minut, hver dag, men hvad sker der i det indre? Er det noget man bare har, og kan man røre det som et fodbold eller en fysisk genstand.

  Det alternative barn

  Her i livet vælger man ikke sine forældre, og heller ikke sine børn.
  Der findes selvfølgelig ikke en opskrift på, hvordan man laver "det perfekte barn", men alligevel er der noget, som vi mennesker ikke er klar over, nemlig hvad der er i universet.

  Der er et stort spørgsmål, som mennesker vil stille sig.

  Det kan f.eks. være:

  Hvem bestemmer, hvilket type barn jeg skal have?
  Hvem bestemmer, om barnet skal være rask og sundt eller ej?
  Hvem bestemmer, hvilket køn barnet skal have?

  Der er mange flere spørgsmål, som en almindelig forældre vil stille, men kender man svaret på disse spørgsmål? Kender vi vejen til at kunne få svaret?
  Hvis nu vi kendte svaret, eller det var muligt at BESTEMME, hvilket barn man gerne ville have, så ville der være 50/50, og det skal forstås sådan, at mændene vil selvfølgelige have drenge som er stærke og høje, og kvinderne vil have piger som ligner prinsesser, smukke osv.
  Som sagt kender man ikke svaret eller opskriften til disse ting, men jeg har som healer/clairvoyant arbejdet med alternativ behandling i næsten 26 år. Jeg har været som en kanal for den åndelige verden, og jeg har arbejdet med selvudvikling og med energier. Jeg har ikke kunnet lade være med at modtage nogle beskeder fra min højere bevidsthed omkring dannelse af mit eget barn, men det kræver den fulde forståelse fra både almindelige mennesker, naturlæger og alternative behandlere.

  Jeg må understrege, at det er ikke en slags "opskrift på dannelse af et barn" men en model, som kan afprøves. Stadigvæk er dette ikke svaret, men lidt af vejen til at få svaret.
  Her taler vi ikke om at give hinanden orgasme fysisk, men selvfølgelig får man det, når man kommer hinanden ved fysisk. Barnet skal være i centrum i hele processen. Hovedrollen har moderen og barnet, som skal være sammen i de 9 måneder, som barnet er moderens mave.

  Mor og far danner barnet

  I dag ved alle mennesker, hvordan man bliver gravid, men selvfølgelig er der nogle kvinder, som ikke kan blive gravide. Hvis nu vi ser dybere på det, så kræver det en kvinde, som modtager barnet. Kvinden skal være klar til at danne et barn, ikke fysisk i første omgang, men åndeligt.

  Det er vigtigt, at moderen og barnet bliver etableret sammen, før faderen kommer ind i billedet. Det kan godt tage et par ugers tid, før mor og barn er parate til hinanden, fordi de skal passe sammen både energimæssigt og følelsesmæssigt. Det sker nogen gange, at moderen ikke føler barnets energier, eller at barnet ikke er parat til blive født. Så er det svært at blive gravid.

  Det sker også, at barnet vælger sin egen mor, før det bliver født eller kommer ind i fosterperioden. Det kan moderen også, men det sker ubevidst.

  Når mor og barn er klar til hinanden, så er det vigtigt, at moderen viser barnet faderen, og det sker enten energi- eller følelsesmæssigt eller ved andre metoder. Præsentationen kan også vare længere tid, cirka 2 uger, men det kommer an på mennesket.

  Efter præsentationen fra moderen og barnet, så skal moderen og faderen kommunikere sammen på sjæls- og åndeligt plan. Det sker ved åbenhed overfor hinanden og etablering af barnets energier og modtagelse af barnets aura. Samvær med hinanden skal helst vare 12 timer før tranceformation elskov. Forstået således at barnets energier og aura skal manifesteres på tranceformation seksuelt før fysisk berøring. Når man laver tranceformation seksuel omgang, gør det ikke noget, at begge er nøgne, bare man husker, at berøring er forbudt før den sjette fase.

  Efter tranceformation elskov er det stadig vigtigt, at faderen og moderen bliver bevidste om barnets manifestation under almindelig seksuel omgang med partneren. Barnet skal manifesteres på en åndelig måde og bliver derved et velskabt barn af sine forældre.

  Det kan godt ske, at det fysiske seksuelt fanger faderens og moderens bevidsthed, så de mister barnets bevidsthed. Det fysiske samvær skal byde barnet velkommen i det fysiske liv og i den nye krop.

  De 7 faser

  Der er 7 faser, som forældrene skal igennem, før barnet bliver etableret, og det er vigtigt at de gennemgås.

  Mor & barn

  Mor og barn kan kommunikere med hinanden energimæssigt. Det er nok med opmærksomhed på indre billeder af barnet eller følelser fra barnet.

  Far

  Mor & barn hilser på barnets fader. Det sker enten energimæssigt eller ved følelser eller anden åndelig metode.

  Mor & far

  Mor & far kommunikerer med hinanden og åbner sig overfor hinanden. Etablering af barnets energi og aura ved at være sammen og meditere og ved åndelig kærlighed.

  Far & mor

  Tranceformation elskov og manifestering af barnets energi og aura.

  Far & mor.

  Fysisk elskov og manifestation af barnets velkomst.

  Far & mor med barnet.

  Jack Yilmaz

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved