Glutathion
|Q10| Lecitin| Glutathion| Ginkgo Biloba| Beta-Caroten| Flavonoider, biflavonoider|

Hvad er Glutathion?
Kroppens celler kan danne et stof med kraftig antioxidant virkning som kaldes glutathion. Det består af tre aminosyrer og produceres i alle kroppens celler.

Virkning
• Via sin antioxidant virkning kan det nedbryde og gøre det af med farlige stoffer som trænger ind i kroppen.
• Det renser fedtholdig kost for skadelige frie radikaler.
• Glutathion virker regenererende på immuncellerne.

Mangelsymptomer
Ved "glutathionmangel" er man op til tre gange så udsat for at pådrage sig en kronisk sygdom.

Hvem har især brug for Glutathion?
• Folk der spiser fed mad.
• Sportsfolk.

Hvor findes Glutathion?
• Det er et spørgsmål om at spise fødevarer der stimulerer til produktion af glutatahion.
• Spis friske eller frosne frugter og grøntsager.
• Kogning, rivning eller varmepåvirkning ødelægger glutathion.

Rosenkål, hvidkål, blomkål, broccoli, appelsinjuice, valnødder, frisk kød, aminosyren glutamin er alt sammen gode kilder til glutathion.

Klik her for at komme tilbage til Vitamin oversigten.

|Q10| Lecitin| Glutathion| Ginkgo Biloba| Beta-Caroten| Flavonoider, biflavonoider|

Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar direkte eller indirekte for nogen handling, skade eller gene som følge af brug af de råd og oplysninger, der er tilgængelige på www.bionordic.dk.

Alle oplysninger og råd bringes som forfatteren har ønsket det, og der gives ingen garanti for indholdets korrekthed. Bionordic har copyright på alle tekster der findes på siden. Gengivelse og kopiering er forbudt.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved