Homøosiniatri

Homøosiniatri bygger primært på franskmanden de La Fuye´s teorier om at kombinere akupunktur med homøopatiske midler. I starten gav man midlerne sammen med akupunktur. I dag defineres homøosiniatri som injektion i akupunkturpunkt med dertil hørende homøopatiske kombinations præparat.

Homøosiniatri kan være en meget effektiv behandlingsform. I Tyskland bruges det af naturlæger, men i Danmark betragtes det som et kirurgisk indgreb som ikke må udføres af alternative behandlere.

Anvendelse:
Først skal man lægge en quaddle (Se afsnittet med neuralterapi) med diameter på ca. 1/2 cm. Quaddlen lægges lige under huden.

Derefter skal nålen stikkes gennem quaddlen noget dybere i det subkutane område, og der lægges et depot på 0,3-0,5 ml. Af det homøopatiske produkt. Herved bliver medikamentet lagt direkte i matrix (grundsystemet). Quaddlen er med til at give en vedholdende trykstimulering på akupunkturpunktet.

Man stikker som regel i begge sider, selvom smertens symptomatik kun er at finde i den ene side.

Tyskeren Reckeweg mente, at sygdomme opstod gennem "forslagninger i mesenchymet". Terapi er at udlede disse slagger fra organismen.

Indsprøjtede fortyndede substanser virker ved fremkaldelsen af modgiftsspecifikke enzymer i leveren, og hensigten er udrensning af toksiner og eliminering af giftstoffers skadelige virkninger.

Målet er den biologisk hensigtsmæssige regressive vikariation som er beskrevet under homotoxinlæren, med en fase konvertering i henhold til naturlovene til den fysiologiske ekskretionsfase.

TIL TOPPEN

Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar direkte eller indirekte for nogen handling, skade eller gene som følge af brug af de råd og oplysninger, der er tilgængelige på www.bionordic.dk.

Alle oplysninger og råd bringes som forfatteren har ønsket det, og der gives ingen garanti for indholdets korrekthed. Bionordic har copyright på alle tekster der findes på siden. Gengivelse og kopiering er forbudt.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved