Irisanalyse

Iris Diagram

Bionordic tilbyder som de første irisanalyse på internettet. Prisen er 280 DKKR.

Hvad kræves der af dig

Et digitalkamera med en rimelig god zoomfunktion. Med et digitalkamera tager du billeder af henholdsvis dit højre og dit venstre øje.
Øjnene sendes i digital form til:
bionordic@bionordic.dk
Du skal angive hvilket øje der er venstre og højre øje.

Billederne behøver ikke være ultra skarpe, men de skal naturligvis have en karakter som gør en analyse mulig.
Du skal ikke betale før vi har godkendt kvaliteten af dine billeder.

Hvad kan du forvente af vores produkt?

Ved begge former for irisanalyse beskriver vi alle stærke og svage områder relateret til både det fysiske og psykiske.

Vi giver dig redskaber i form af kostvejledning samt rådgivning i relation til vitaminer, mineraler, tilskud, plantemedicin, homøopati, cellesalte, hydroterapi, mentale træningsprogrammer og andet relevant ud fra det vi har studeret i øjnenes iris.

Du modtager typisk 6-10 A4 sider.

Du modtager produktet senest 72 timer efter, at vi har modtaget din betaling.

Alle irisanalyser er udarbejdet professionel irisanalytiker.

( Klik her for at bestille Online iriskonsultation)

Hvad er irisanalyse, og hvad kan det bruges til?

Irisanalysen er noget der kan spores tilbage til 1600 tallet, hvor man har fundet optegnelser af tyskeren Theodor Kriege. I nyere tid er en af de mest fremtrædende ungaren Dr. Ignatz von Peczely (1826-1911) som i sit arbejde som læge iagttog patienternes Iris og sygejournaler og på den måde fandt ud af en sammenhæng.

I vor tid er det tyskeren Dr. Josef Deck og amerikaneren Bernhard Jensen som har været de mest betydningsfulde indenfor Irisanalysen. Deck har inddelt irisanalysen op via 3 forskellige grundtyper, og 10 undertyper, mens Bernhard Jensen arbejder mere med styrker, svagheder og tegn i irisvævet.

Der er mange der stiller spørgsmålstegn ved irisanalysen som brugbar til diagnostisk undersøgelse. I 1953 udførte man naturvidenskabeligt bevis for den direkte nerveforbindelse fra iris over hjerne og rygmarv til organer. Irisanalytikere mener, at organer via nerveforbindelser kan sende reflektoriske tegn til iris.

Irisanalysen er et værktøj som hjælp til at stille en diagnose, men man skal huske på at ingen irisanalytikere kan se sygdom i øjnene. Derfor bør den kombineres med andre diagnostiske værktøjer.

En irisanalyse fortæller om hvordan tilstanden er i kropens væv og organer er baseret på undersøgelsen af øjets regnbuehinde, iris. Man kan se akutte og mere kroniske belastninger. Man iagttager svagheder som kan være medfødte eller erhvervede, grundet forkert levevis, miljøpåvirkning m.m. Øjet fungerer som et forlænget nervesystem fra hjernen der reagerer ud fra impulser på kemiske og psykiske forandringer i kroppen. Hver del af kroppen står i forbindelse med øjets iris.

Irisanalysen ser kroppen som et hele og giver mulighed for, på et tidlig tidspunkt at kunne korrigere så forskellige belastninger i kroppen ikke udvikler sig til sygdom. I Kina siger man, at den gode læge forebygger mens den dårlige læge helbreder. I den medicinske verden behandler man ud fra sidst nævnte indgangsvinkel.

Kroniske sygdomme har lang tids udvikling, måske kunne man ved at korrigere på et tidligere tidspunkt, hvis man var bevidst om sine svagheder, være i stand til at undgå og kompensere, så sygdom ikke udviklede sig. Det drejer sig måske om enkle ændringer i levevis, eller indtagelse af vitaminer, naturmedicin eller andet for at rette på eventuel ubalance.

Irisanalysen kan bruges til at lave et tjek på den aktuelle helbredstilstand, man kan kalde det et kilometer tjek, for at afsløre eventuelle dys funktioner. Desværre skal folk jo helst være syge inden de giver deres krop opmærksomhed. Men vil hellere sende sin bil på værksted end lade sin krop tjekke.

Hver enkelt krop er indrettet på sin helt specielle måde. Hvad der er godt for den ene behøver nødvendigvis ikke være godt for den anden. Irisanalysen åbner op for hvad man skal fokusere på i bestræbelserne for at bevare sundhed udfra den meget specifikke måde som netop ens egen krop er opbygget på.

Josef Deck arbejdede med 3 grundtyper, og 10 undertyper (konstitutionstyper). At arbejde ud fra patientens konstitution åbner op for større muligheder i behandlings øjemed. Hvis to går til en læge med en eksem, ender de højst sandsynligt med det samme produkt selvom både årsag og deres konstitution er vidt forskellig.

Irisanalysen tilstræber at tage hensyn den individuelle kemi og vil søge den bagvedliggende årsag som eksempelvis kunne være et fordøjelsesmæssigt problem.

De tre grundtyper er:
1. Lymfatisk, blå, grå og grønne øjne.
2. Hæmatogen (brune, mørke øjne).
3. Mix øje (Blandings øjne (alle farver)

Undertyperne - Lymfatisk

1. Ren lymfatisk øje

Blåt/Grønt/Gråt, fibrene i øjet er af forskellig tykkelse og ofte lidt bugtede, der er hvidlig, uklar ring ved tarmkransen. Der vil være tendens til betændelser, katar og heraf følgende problemer med slimhinder i blære, urinveje, pandehuler, luftveje m.m.

Billede af iris

2. Hydrogenoide

Indeholder sneboldagtige klatter yderst i iris, samtidig ses ofte en mørk rand uden om iris. Der er ofte forstyrrelser i hormonbalancen, oftest er binyrebarken overstimuleret der holdes for meget natrium tilbage, og der kan samles for meget vand. En større vandmængde mellem cellerne gør lymfestrømmen langsommere, og der ophobes flere "slagger" i lymfekredsløbet. Det kan gør en træt/depressiv. Har tendens til gigt, allergi, astma og muskelslerter, lungerne er generelt svage.

Billede af iris

3. Urinsure

Der opstår en tåge hen over henover øjet. Der vil være en tendens til gigt og stendannelser.

Billede af iris

4. Lipanisk

Alle farver øjne. Der ses en hvid ring i kransen af øjet, det ses ofte hos ældre mennesker. Det indikerer svaghed i kredsløbet med forkalkninger. Typen kræver altid behandling af leveren.

Billede af iris

5. Bindevævstypen

Grå/Blå/Grønt iris. Der ses der mange åbninger. Strukturen er meget løs. Det indikerer en svaghed i det mesodermale kimblad. Immunsystemet stammer fra det miderste kimblad, og her har man et svagere immunsystem. Alt hvad der hører kroppens støttevæv til, som skelettet, sener, ledkapsler og andet er en svaghed hos disse personer.

Billede af iris

6. Neurogent

Blåt/Gråt eller grøn iris. Fibrene ligger meget tæt, ofte er der tendens til transversaler eller krøllede/siksakkede fibre. Der er tendens til svaghed i nervesystemet. Ved denne type foregår de fleste sygdomme i hovedet, men ikke bevidst. Der er hyppigere tendens til psykosomatisk sygdom. Hovedpiner, angst og nerver. Nerverne kan påvirke alle organer herunder hjerte og mave, overfunktion af skjoldbruskkirtel ses ofte.

Billede af iris

7. Psorisk

Mest grå iris. Forskellige tegn som lakuner og psoriske pletter, øjet kan virke beskidt. Ofte ses brunfarvning inde omkring mave/tarmzonen. Der er en række psoriske pletter, ofte er der 5-6 pletter i nederste del af øjet. Der er en del nedarvede belastninger, og ofte er det personer der ofte er syge. Hudproblemer og hudsygdomme ses ofte. Allergier ses hyppigere hos folk med den psoriske øjentype end gennemsnittet. Psykisk ofte med tendens til melankoli, analyserende, struktureret.

Billede af iris

Undertyperne - Hæmatogene

8. Hæmatogene øje

Brunt øje. Kaldes også det dyskratiske øje, hvilket henfører til forstyrrelser i væskerne, i det brune øje i blodet. Mange gange har disse personer problemer med bloddannelsen grundet mangel på sporeelementer. Ofte ses anæmi. Der kan være problemer i enzymsystemerne i fordøjelsen og stofskiftet. Tendenser til lymfesygdomme, kirtelproblemer, hjertesygdomme. De gule områder i et brunt øje refererer til svagheder.

Billede af iris

9. Maskeret titanisk

Brunt øje. Har ofte de karakteristiske "kramperinge", som er ringe der ligger indenfor iris område. De fleste med brune øjne har disse ringe. Ofte har vi psykosomatiske impulser at gøre. Problemer der typisk hører sig en sådan konstitution til er blodsukkerproblemer, kredsløbsproblemer. Disse mennesker er ofte rastløse og angste hvilket kan give problemer i maveområde, skjoldbruskkirtel område, hjerteområde alt sammen problemer uden egentlig organisk årsag. Endvidere ses problemer med blod/lymfe/galde. Der er tendens til dårlig økonomisering med kræfterne og deraf følgende træthed.

Billede af iris

Undertyperne - Mix iris

10. Blandede farver

Ser umiddelbart brun ud, men ved belysning optræder der flere farver, man vil ane en farve der ligger dybere. Denne type har typisk sin svaghed i fordøjelsessystemet. Man vil i terapi skulle fokusere på lever/galde område. De kan have en række symptomer som hører sig fordøjelsessystemet til. På den mentale side er det folk som har et meget svingende humør. Ændringer i iris ved behandling kan typisk ses efter 2-4 måneder. Det er nuanceforskelle i farver, og hvide linier i sorte områder (lakuner).

Billede af iris

TIL TOPPEN

Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar direkte eller indirekte for nogen handling, skade eller gene som følge af brug af de råd og oplysninger, der er tilgængelige på www.bionordic.dk.

Alle oplysninger og råd bringes som forfatteren har ønsket det, og der gives ingen garanti for indholdets korrekthed. Bionordic har copyright på alle tekster der findes på siden. Gengivelse og kopiering er forbudt.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved