Baunscheidt-terapi

Denne terapiform er udviklet af tyskeren Carl Baunscheid. Det specielle værktøj der er knyttet til denne terapiform hører til det, man kalder heilpraktikerens værktøj.

Baunscheid hammeren er et stempel med mange fine nålespidser. Carl Baunscheid udviklede det efter at have erfaret, at man ved at irritere huden, og påføre det en række stik, var i stand til at mobilisere hvad der blev kaldt afværgemekanismerne.

Man kan sammenligne Baunscheid terapien med neuralterapien, idet det er segment opdelingen der ligger til baggrund herfor.

Terapien er særlig egnet ved reumatiske lidelser, neuralgier, betændelses tilstande, kronisk trætheds tilstande, søvnløshed, nyre-, lever- og galdelidelser, ødemer, kvindesygdomme, menstruationsbesvær, hypertension, bihule betændelser og cirkulationsforstyrrelser.

Baunscheid terapi anvendes ikke på knogler men kun hvor der er muskelvæv og blødt væv nedenunder.

TIL TOPPEN

Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar direkte eller indirekte for nogen handling, skade eller gene som følge af brug af de råd og oplysninger, der er tilgængelige på www.bionordic.dk.

Alle oplysninger og råd bringes som forfatteren har ønsket det, og der gives ingen garanti for indholdets korrekthed. Bionordic har copyright på alle tekster der findes på siden. Gengivelse og kopiering er forbudt.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved